Camping Privé Sanitair


Een eigen sanitaire unit voor elke gast

Camping Privé Sanitair heeft alles wat uw gasten zich wensen. En dat allemaal direct naast de tent of caravan. Iedere kampeerder beschikt over een eigen unit met toilet, douche met thermostaatkraan, volkern kunststof wasmeubel, stroom, aansluiting voor kabel-tv, lichtkap, buitenlicht en watertappunt met afvoerputje.

Elke unit bestaat uit twee identieke helften, zodat twee gezinnen er tegelijk van gebruik kunnen maken. De units en het tegelwerk zijn in elke kleur leverbaar. De zeer economisch ingerichte units zijn eenvoudig schoon te houden en vergen weinig onderhoud.

Camping Privé Sanitair is in de jaren ’80 ontwikkeld door Meijert Boon Systeembouw (Texel) en is sindsdien succesvol toegepast op een groot aantal campings.
Zowel gasten als ondernemers zijn razend enthousiast.
Leest u maar waarom.DE VOORDELEN VOOR UW GASTEN:

  • - Niet meer in de rij staan voor je dagelijkse behoeften.
  • - Niet meer in het donker over de camping lopen zoeken.
  • - Geen gezeul met afwas of wasgoed over het kampeerterrein.
  • - Geen ergernis door slechte hygiëne of vernielingen van anderen.

BESPARINGEN:

  • - Lage schoonmaakkosten: De gasten maken zelf schoon.
  • - Onderhoudskosten zijn laag.
  • - Verlichting: buitenlamp maakt terreinverlichting overbodig.
  • - Elektra: geen dure elektrakasten meer op het terrein.
  • - Water: tappunt en afvoer.
  • - Afschrijvingspercentage kan laag zijn door de zeer lange levensduur van de units.

Positieve uitstraling voor uw bedrijf

Privé sanitaire units zijn in alle opzichten gunstig voor het imago van uw bedrijf. U laat zien dat u met uw tijd mee gaat. U speelt in op de behoefte aan comfort en privacy, zonder het primitieve kampeergevoel aan te tasten. De vrolijke kleuren en speelse vormgeving brengen uw gasten meteen in de vakantiesfeer. Voorts heeft u oog voor het milieu, iets wat door steeds meer mensen hogelijk wordt gewaardeerd. U kunt zo zelfs extra punten verdienen voor de milieubarometer.


Financiering

De bank is inmiddels ook overtuigd van de voordelen van Camping Privé Sanitair. Het is zonder twijfel een investering die rendement oplevert en zichzelf terugverdient.


Offerte

Als u een op maat gesneden offerte wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen.


INKOMSTEN

HOGER TARIEF:
- Gasten willen extra betalen voor hun privé sanitair.
LANGERE VERHUUR:
- De units verlengen het seizoen.
MEER GASTEN
- Privé sanitair verbetert uw concurrentiepositie

   

Beton: degelijk en flexibel

De Camping Privé units zijn gemaakt van beton. Dat is niet toevallig, want wij zijn al heel lang in de ban van dit materiaal. Het is degelijk en tevens flexibel en heeft daardoor talloze mogelijkheden. We bouwen er woningen mee, maar ook havensteigers en zelfs een betonnen botter, toepasselijk “Van Steen” genaamd. Beton is solide, duurzaam, onderhoudarm, makkelijk overschilderbaar en betrekkelijk goedkoop. En het staat als een huis!(*)

(*) De units zijn overigens eenvoudig met een kraan op te hijsen en te verplaatsen, zodat u het terrein naar wens opnieuw kunt inrichten..